1. Uluslararası Doğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu 24-26 Haziran 2009 = 1 st international sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region 24-26 june 2009 /

1. Uluslararası Doğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu 24-26 Haziran 2009 = 1 st international sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region 24-26 june 2009 / Doğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu. International sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region. editör-edited by Oktay Belli. - xvi, 445 s. ; res. ; 31 cm. - Bitlis Eren Üniversitesi ; yayın no. 1. .




Turkish and English.

9786056150708


Türk mutfağı
Cooking, Turkish

TX725.T9 / U51 2009
Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.