1. Uluslararası Doğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu 24-26 Haziran 2009 = 1 st international sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region 24-26 june 2009 /
1. Uluslararası Doğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu 24-26 Haziran 2009 = 1 st international sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region 24-26 june 2009 /
Doğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu. International sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region.
editör-edited by Oktay Belli.
- xvi, 445 s. ; res. ; 31 cm.
- Bitlis Eren Üniversitesi ; yayın no. 1. .
Turkish and English.
9786056150708
Türk mutfağı
Cooking, Turkish
TX725.T9 / U51 2009
Turkish and English.
9786056150708
Türk mutfağı
Cooking, Turkish
TX725.T9 / U51 2009