Özgen, Tuğçe
Genetiği değiştirilmiş gıdalar ve risk algısı: Sonradan edinilen pozitif bilginin tutuma etkisi / Tuğçe Özgen. - Ankara : TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2012. - xi,64 p. ; 29 cm.
Tez (Y. Lisans)--TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enst.,Mayıs 2012
Tezler, Akademik
Dissertations, Academic
Positive information. Risk algısı. Tutum. Genetiği değiştirilmiş gıdalar. Pozitif bilgi. Perceived risk. Attitude. Genetically modified foods.
Genetiği değiştirilmiş gıdalar ve risk algısı: Sonradan edinilen pozitif bilginin tutuma etkisi / Tuğçe Özgen. - Ankara : TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2012. - xi,64 p. ; 29 cm.
Tez (Y. Lisans)--TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enst.,Mayıs 2012
Tezler, Akademik
Dissertations, Academic
Positive information. Risk algısı. Tutum. Genetiği değiştirilmiş gıdalar. Pozitif bilgi. Perceived risk. Attitude. Genetically modified foods.