Çeşitli azotlu gübrelerin ve verilme zamanlarının kuru buğday ziraatinde ürün ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma /

Mergen, Celal

Çeşitli azotlu gübrelerin ve verilme zamanlarının kuru buğday ziraatinde ürün ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma / Dr. Celal Mergen. - 79 pages: table 24 cm - Türkiye Zirai Donatım Kurumu Mesleki Yayınları ; yayın no: 34 .

"Bu eser Prof. Dr. Akgün Aydeniz, Prof. Dr. Sevim Zabunoğlu ve Prof. Dr. Didar Eser'den oluşan jüri tarafından Doktora tezi olarak kabul edilmiştir."

Includes bibliographical references.


Azotlu gübreler
Buğday

S651 / .M474 1984
Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.