Çeşitli azotlu gübrelerin ve verilme zamanlarının kuru buğday ziraatinde ürün ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma /
Mergen, Celal
Çeşitli azotlu gübrelerin ve verilme zamanlarının kuru buğday ziraatinde ürün ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma / Dr. Celal Mergen. - 79 pages: table 24 cm - Türkiye Zirai Donatım Kurumu Mesleki Yayınları ; yayın no: 34 .
"Bu eser Prof. Dr. Akgün Aydeniz, Prof. Dr. Sevim Zabunoğlu ve Prof. Dr. Didar Eser'den oluşan jüri tarafından Doktora tezi olarak kabul edilmiştir."
Includes bibliographical references.
Azotlu gübreler
Buğday
S651 / .M474 1984
Çeşitli azotlu gübrelerin ve verilme zamanlarının kuru buğday ziraatinde ürün ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma / Dr. Celal Mergen. - 79 pages: table 24 cm - Türkiye Zirai Donatım Kurumu Mesleki Yayınları ; yayın no: 34 .
"Bu eser Prof. Dr. Akgün Aydeniz, Prof. Dr. Sevim Zabunoğlu ve Prof. Dr. Didar Eser'den oluşan jüri tarafından Doktora tezi olarak kabul edilmiştir."
Includes bibliographical references.
Azotlu gübreler
Buğday
S651 / .M474 1984