Taze sığır etlerinin bir boyutlu ısı transferi uygulanarak değişik ortam sıcaklıklarında dondurma ve çözülme zamanlarının deneysel ve matematiksel modellerle belirlenmesi /

Tülek, Yahya

Taze sığır etlerinin bir boyutlu ısı transferi uygulanarak değişik ortam sıcaklıklarında dondurma ve çözülme zamanlarının deneysel ve matematiksel modellerle belirlenmesi / Yahya Tülek ; Prof. Dr. H. Yusuf Gökalp. - 67 pages ; 28 cm

Tez (Yüksek Lisans) -- Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum, 1989.


Sığır eti endüstrisi

HD9433 / .T85 1989
Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.