Malatya Mutfak ve Yemek Kültürü (Record no. 200130950)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01401 a2200265 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 200130950
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field TR-AnTOB
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231215101404.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 131203b tu 000 0
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9786054768103
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency TR-AnTOB
Transcribing agency TR-AnTOB
Language of cataloging eng
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title Türkçe
050 ## - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX725.T9
Item number M35 2013
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) TX725.T9 M35 2013
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Malatya Mutfak ve Yemek Kültürü
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Malatya:
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Malatya Valiliği Yayınları,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2013
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 448 s.
Dimensions 18 cm
490 0# - SERIES STATEMENT
Series statement Kültür ve Sanat Dizisi
Volume/sequential designation 5
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Sunuş -- Yemek ve Kültür -- Malatya Evlerinde Mutfak -- Malatya Mutfağına Genel Bir Bakış -- Malatya Mutfağında Kullanılan Ürünler -- Kış Hazırlıkları -- Öğünlerde ve Özel Günlerde Yenen Yiyecekler -- İlçelerin mutfak ve Yemek Kültürü -- Çorbalar -- Et Yemekleri -- Fırın Yemekleri -- Et, Bulgur ve Meyvelerin Buluştuğu Yemekler -- Sarma, Dolma ve Köfteler -- Sebze Yemekleri -- Pilavlar -- Salatalar -- Hamur İşleri -- Tatlılar -- İçecekler -- Reçel ve Marmelatlar -- Malatya Mutfağının Yöresel Malzemeleri -- Malatya Mutfağının Yöresel Araç ve Gereçleri -- Kaynak Kişiler -- Katkıda Bulunan Kurum ve Kuruluşlar -- Kaynakça.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Türk mutfağı
9 (RLIN) 102916
Topical term or geographic name entry element Yemek kitapları
Geographic subdivision Türkiye
-- Malatya
9 (RLIN) 94418
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Kavruk, Hasan
9 (RLIN) 86668
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Book
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Not for loan Collection code Home library Current library Shelving location Date acquired Source of acquisition Cost, normal purchase price Serial Enumeration / chronology Total Checkouts Total Holds Full call number Barcode Copy number Cost, replacement price Date shelved Koha item type
      Ödünç Verilebilir / Available Genel Koleksiyon Merkez Kütüphane Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection 03/12/2013 Bağış / Donation 0.01 1     TX725.T9 M35 2013 0043360 1 0.01   Book
Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.