Food chemistry / H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle ; translation from the fifth German edition by M.M. Burghagen.
Language: İngilizce Original language: German Publisher: Berlin ; New York : Springer, 2004Edition: 3rd rev. edDescription: xliv, 1070 p. : ill. ; 25 cmISBN:- 3540408177 (hard cover)
- 3540408185 (soft)
- Lehrbuch der Lebensmittelchemie. English
- TX545 .B3513 2004
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX545 .B3513 2004 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0001602 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | ||||||||
TX531 .G533 2022 III. Gıda ve sağlıklı beslenme sempozyumu raporu : ''Sürdürülebilir gıda politikaları ve tedarik zincirleri'' / | TX535 .G5337 2019 I. gıda ve beslenme sempozyumu raporu : "medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt, ve süt ürünleri" / | TX541 .Y48 2018 Gıda analizleri / | TX545 .B3513 2004 Food chemistry / | TX553.C28 A78 2011 Karbonhidratlar, mısır şekeri ve gıda endüstrisinde kullanımı / | TX553.T7 A737 2006 Trace element analysis of food and diet / | TX558.F7 İ53 2004 Meyve ağacından hikâyeler / |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.