Yediğimiz et kaliteleri-kategorisi-dereceleri standardı.
By: Türkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği
Material type: TextLanguage: Türkçe Publisher: Ankara : TOBB, 1976Description: 108 pages ; 24 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeSubject(s): Et endüstrisi ve ticareti -- TürkiyeLOC classification: HD9426.T82Item type | Current location | Home library | Collection | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Merkez Kütüphane TOBB Yayınları Arşivi / TOBB Publications Archive | Merkez Kütüphane | TOBB Yayınları Arşivi | TOBB YED 1976 (Browse shelf) | 1 | Ödünç Verilemez-Arşiv Materyali / Not For Loan-Archive Materials | Arşiv Malzemesi | TA00865 | |
Book | Merkez Kütüphane TOBB Yayınları Arşivi / TOBB Publications Archive | Merkez Kütüphane | TOBB Yayınları Arşivi | TOBB YED 1976 (Browse shelf) | 2 | Ödünç Verilemez-Arşiv Materyali / Not For Loan-Archive Materials | Arşiv Malzemesi | TA00866 |
There are no comments for this item.