Yediğimiz et kaliteleri-kategorisi-dereceleri standardı.

By: Türkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği
Material type: TextTextLanguage: Türkçe Publisher: Ankara : TOBB, 1976Description: 108 pages ; 24 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeSubject(s): Et endüstrisi ve ticareti -- TürkiyeLOC classification: HD9426.T82
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Collection Call number Copy number Status Notes Date due Barcode
Book Book Merkez Kütüphane
TOBB Yayınları Arşivi / TOBB Publications Archive
Merkez Kütüphane
TOBB Yayınları Arşivi TOBB YED 1976 (Browse shelf) 1 Ödünç Verilemez-Arşiv Materyali / Not For Loan-Archive Materials Arşiv Malzemesi TA00865
Book Book Merkez Kütüphane
TOBB Yayınları Arşivi / TOBB Publications Archive
Merkez Kütüphane
TOBB Yayınları Arşivi TOBB YED 1976 (Browse shelf) 2 Ödünç Verilemez-Arşiv Materyali / Not For Loan-Archive Materials Arşiv Malzemesi TA00866

There are no comments for this item.

to post a comment.
Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.