Uluslararası pazarlarda Türk gıda sektörünün rekabet gücü ve ihracatta aranan kriterler/karşılaşılan engeller.
Language: Türkçe Series: İstanbul Ticaret Odası Yayın ; No: 2006-24Publisher: İstanbul: İstanbul Ticaret Odası, 2006Description: 176s.: tblISBN:- 9944600687
- İstanbul Ticaret Odası
- HD9016.T92 ULU 2006 TOBB
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane TOBB Bağışı Koleksiyonu / TOBB Gift Collection | Merkez Kütüphane | TOBB Kütüphanesi Bağış Koleksiyonu - Klasik | HD9016.T92 ULU 2006 TOBB (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | T000105 | ||
![]() |
Merkez Kütüphane TOBB Bağışı Koleksiyonu / TOBB Gift Collection | Merkez Kütüphane | TOBB Kütüphanesi Bağış Koleksiyonu - Klasik | HD9016.T92 ULU 2006 TOBB (Browse shelf(Opens below)) | 2 | 1 | Available | T000106 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: TOBB Bağışı Koleksiyonu / TOBB Gift Collection, Collection: TOBB Kütüphanesi Bağış Koleksiyonu - Klasik Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||||||
HD6054.2.T92 T87 2010 TOBBK Türk iş kadınları rehberi 2010 / | HD7269 .S45 T9 2006 TOBBK Ayakkabı, saya, saraciye ve deri konfeksiyon imalatı yapılan işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği proje denetimi değerlendirme raporu / | HD9014.C2 K36 2008 Hedef pazar araştırması; Kanada tarım ve gıda ürünleri pazarı. | HD9016.T92 ULU 2006 TOBB Uluslararası pazarlarda Türk gıda sektörünün rekabet gücü ve ihracatta aranan kriterler/karşılaşılan engeller. | HD9016.T92 ULU 2006 TOBB Uluslararası pazarlarda Türk gıda sektörünün rekabet gücü ve ihracatta aranan kriterler/karşılaşılan engeller. | HD9120.T93 T87 2005 Türkiye balcılık sektörü : sorunlar ve çözüm önerileri / | HD9120.T93 T87 2005 Türkiye balcılık sektörü : sorunlar ve çözüm önerileri / |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.