Dünya yiyecek, içecek ve mutfak terimleri sözlüğü / ed. Tolga Kunt.
Language: Türkçe Series: Değişim Yayınları. Turizm Yayınları Serisi; 1Publisher: İstanbul : Değişim Yayınları, 2004Description: 530 p. ; 24 cmISBN:- 9758289802
- TX350.K58 D86 2004
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | REF TX350.K58 D86 2004 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Ödünç Verilemez-Referans Kaynağı / Not For Loan-Reference | Referans Kaynağı | 0009073 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
REF TS1309 .E74 2002 Tekstil terimleri sözlüğü / | REF TS1309 .T45 2002 Tekstil terimleri sözlüğü : | REF TS1910 .A43 1993 Ayakkabıcılık terimleri sözlüğü / | REF TX350.K58 D86 2004 Dünya yiyecek, içecek ve mutfak terimleri sözlüğü / | REF TX 406 .R56 1997 The complete book of herbs, spices and condiments : a tasty guide for cooks, gaedeners and all healthy eaters / | REF TX 743 .L58 1993 Edible plants and animals : | REF T10 .Ö93 1995 Fransızca-Türkçe teknik terimler sözlüğü / |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.