İstanbul lezzeti : İstanbullu Rumların mutfak kültürü / Sula Bozis ; çev. Foti Benlisoy , Stefo Benlisoy ; haz. Ayşen Anadol.
Language: Türkçe Series: Tarih Vakfı Yurt Yayınları; 110Publisher: İstanbul : Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 2002Edition: 2. bsDescription: 96 p. ; 24 cmISBN:- 975333138x
- TX723.5.G8 B619 2002
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX723.5.G8 B619 2002 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0004299 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | ||||||||
TX681 .A47 2015 Pişirme yöntemleri / | TX721 .G474 1981 Kulinarische streifzüge durch Bayern / | TX723.4 .E457 Matbax dastanı / | TX723.5.G8 B619 2002 İstanbul lezzeti : İstanbullu Rumların mutfak kültürü / | TX724.5.I4 C53 1995 Classic Indian cuisine / | TX724.5.K39 Q385 1992 Kazakların millı̂ yemekleri = Kazaktın ulttık tağamdarı / | TX725.A1 Ö9 2018 İlk ısırıkta aşk : ziyafet sanatı / |
Includesbibliography and index
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.