Türk mutfağı / proje yürütücüleri ve ed. Arif Bilgin, Özge Samancı.
Language: Türkçe Series: Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ; 3166 Sanat Eserleri Dizisi ; 476Publisher: Ankara ;: T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları, 2008Description: 392 s. : rnk. resm.; 31 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 978975173376Subject(s): Cookery, Turkish | Türk mutfağıLOC classification: TX725.T8 | T875 2008Item type | Current location | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX725.T8 T875 2008 (Browse shelf) | 1 | 1 | Available | 0036933 |
Includes bibliographic references.
There are no comments for this item.