Arıcılık ve organik bal üretimi temel işletme-pazarlama / haz.Müjgan Suver.
Language: Türkçe Publisher: İstanbul : Marmara grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı, 2011Description: 320 p. : ill. ; 20cmSubject(s): LOC classification:- HD9438.B44 A88 2011
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | HD9438.B44 A88 2011 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0037994 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||||
HD9426.T92 T37 2010 AB’ye uyum sürecinde Türkiye’de büyükbaş hayvancılık / | HD9437.A2 .P54 2014 Piliç eti sektör raporu : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler 2014 / | HD9437.A2 .P54 2014 Piliç eti sektör raporu : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler 2014 / | HD9438.B44 A88 2011 Arıcılık ve organik bal üretimi | HD9450.5 .Ü454 2001 Ülkemiz su ürünleri sektörünü geliştirme stratejileri / | HD9466.T92 S8 2011 Su ürünleri sektörü'nün Türkiye için önemi / | HD 9483.T9 D48 1996 Madencilik özel ihtisas komisyonu endüstriyel hammaddeler alt komisyonu gübre sanayii hammaddeleri çalışma grubu raporu / |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.