Normal view MARC view ISBD view

Genetiği değiştirilmiş gıdalar ve risk algısı: Sonradan edinilen pozitif bilginin tutuma etkisi / Tuğçe Özgen.

By: Özgen, Tuğçe.
Publisher: Ankara : TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2012Description: xi,64 p. ; 29 cm.Contained works: TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü.Subject(s): Dissertations, Academic | Tezler, Akademik | Positive information | Risk algısı | Tutum | Genetiği değiştirilmiş gıdalar | Pozitif bilgi | Perceived risk | Attitude | Genetically modified foodsDissertation note: Tez (Y. Lisans)--TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enst.,Mayıs 2012
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Vol info Copy number Status Notes Date due Barcode
Thesis Thesis Merkez Kütüphane
Tez Koleksiyonu / Thesis Collection
Tezler TEZ TOBB SBE İŞL YL'12 ÖZG (Browse shelf) 1 1 Ödünç Verilemez-Tez / Not For Loan-Thesis Tez TZ00267

Tez (Y. Lisans)--TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enst.,Mayıs 2012

Includes bibliographical references

This software was implemented, installed by Devinim Software Training Consulting .