Genetiği değiştirilmiş gıdalar ve risk algısı: Sonradan edinilen pozitif bilginin tutuma etkisi / Tuğçe Özgen.

By: Özgen, Tuğçe
Language: Türkçe Publisher: Ankara : TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2012Description: xi,64 p. ; 29 cmContained works: TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Bilimler EnstitüsüSubject(s): Tezler, Akademik | Dissertations, Academic | Positive information | Risk algısı | Tutum | Genetiği değiştirilmiş gıdalar | Pozitif bilgi | Perceived risk | Attitude | Genetically modified foodsDissertation note: Tez (Y. Lisans)--TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enst.,Mayıs 2012
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Vol info Copy number Status Notes Date due Barcode
Thesis Thesis Merkez Kütüphane
Tez Koleksiyonu / Thesis Collection
Tezler TEZ TOBB SBE İŞL YL'12 ÖZG (Browse shelf) 1 1 Ödünç Verilemez-Tez / Not For Loan-Thesis Tez TZ00267

Tez (Y. Lisans)--TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enst.,Mayıs 2012

Includes bibliographical references

Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.