Vejetaryenliğin yararları / Sâdık Hidâyet ; çeviren Mehmet Kanar.
By: Hidâet, Sâdık
Contributor(s): Kanar, Mehmet
Language: Türkçe Original language: Persian Series: Yapı Kredi Yayınları ; 861 Edebiyat ; 214Publisher: İstanbul : Yapı Kredi Yayınları , 2014Edition: 4th editionDescription: 73 pages ; 20 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789753636911Subject(s): Vejetaryenlik | VegetarianismLOC classification: TX392 | .H5319 2014
Contents:
I. bölüm Mide fedaileri -- II. Bölüm İnsanın doğal besini -- III. Bölüm Besinlerin kimyasal tahlili -- IV. Bölüm Vejetaryenliğin tarihi -- V. Bölüm Etin zararları -- VI. Bölüm Yiyeceğin pişirilmesi -- VII. Bölüm Ahlak ve vejetaryenlik -- VIII. Bölüm Vejetaryenliğin üstünlüğü -- IX. Bölüm Deneyler -- X. Bölüm Ekonomi ve vejetaryenlik -- XI. Bölüm Eleştirlere yanıtlar -- XII. Bölüm Sonsöz
Item type | Current location | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX392 .H5319 2014 (Browse shelf) | 1 | 1 | Available | 0045946 |
I. bölüm Mide fedaileri -- II. Bölüm İnsanın doğal besini -- III. Bölüm Besinlerin kimyasal tahlili -- IV. Bölüm Vejetaryenliğin tarihi -- V. Bölüm Etin zararları -- VI. Bölüm Yiyeceğin pişirilmesi -- VII. Bölüm Ahlak ve vejetaryenlik -- VIII. Bölüm Vejetaryenliğin üstünlüğü -- IX. Bölüm Deneyler -- X. Bölüm Ekonomi ve vejetaryenlik -- XI. Bölüm Eleştirlere yanıtlar -- XII. Bölüm Sonsöz
There are no comments for this item.