Adıyaman Cemile mutfak kültürü / Mehmet Öncü ; ed. Tekin Çiftçi.
Language: Türkçe Series: Adıyaman Tanıtma Vakfı Yayınları ; Kültür 1Publisher: Adıyaman: Adıyaman Tanıtma Vakfı Yayınları, 2015Description: 429 538 pages. illustrations ; 27 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- 97860566022009
- TX725.T9 O53 2015
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX725 .T9 O53 2015 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0049953 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||||||
TX725.T9 G65 2009 Forty years old taste havens in Istanbul = Geschmacksoaseniın Istanbul vierzig jahre tradition / | TX 725.T9 H35 1988 Yabancı yemek uzmanlarınca Türk mutfağı / | TX725.T9 M35 2013 Malatya Mutfak ve Yemek Kültürü | TX725 .T9 O53 2015 Adıyaman Cemile mutfak kültürü / | TX725.T9 O97 2018 Gaziantep cuisine in four seasons / | TX725.T9 .R57 2016 Risale-i aşfezlik = (aşçılık risalesi) / | TX725.T9 T87 1982 Türk mutfağı sempozyumu bildirileri : 31 Ekim-1 Kasım 1981, Ankara. |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.