Uydu fırlatma araçlarında kullanılan faydalı yük kapsülünün yapısal tasarımının eniyilenmesi / Hakan Atar.
Language: Türkçe Publication details: Ankara: TOBB ETÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016Description: xvi, 77 sayfa; 29 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Tez Koleksiyonu / Thesis Collection | Merkez Kütüphane | Tezler | TEZ TOBB FBE MAK YL'16 ATA (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Ödünç Verilemez-Tez / Not For Loan-Thesis | Tez | TZ00596 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Tez Koleksiyonu / Thesis Collection, Collection: Tezler Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
TEZ TOBB FBE MAK YL'15 DEM Askeri araçlarda ısıtma sistemi optimizasyonu ve tasarım aracını geliştirilmesi / | TEZ TOBB FBE MAK YL'15 DUR Su dolu kapalı bir ortamda ısı aktarımının titreşimli akış ile kontrolü / | TEZ TOBB FBE MAK YL'15 KAV Su türbini testleri için deney düzeneği tasarımı / | TEZ TOBB FBE MAK YL'16 ATA Uydu fırlatma araçlarında kullanılan faydalı yük kapsülünün yapısal tasarımının eniyilenmesi / | TEZ TOBB FBE MAK YL'16 BAY Bir rüzgar türbini kanadının güvenilirliğinin Markow Zinciri Monte Carlo tabanlı kuyruk modelleme yöntemiyle tahmini / | TEZ TOBB FBE MAK YL'16 GÜM Eko - Endüstriyel parklar için temiz üretim ve endüstriyel simbiyoz karar destek sisteminin geliştirilmesi / | TEZ TOBB FBE MAK YL'16 MÜL Yeni bir bulaşık makinesi mekanik yapı ve ambalaj modülünün sonlu elemanlar yöntemiyle optimizasyonu / |
Tez (Yüksek Lisans)--TOBB ETÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Nisan 2016
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.