Trakya mutfak kültürü ve yemekleri = Thrace culinary culture / Ali Çakır.

By: Çakır, Ali
Language: Türkçe Ankara : Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015 , ©2015Description: X,307 pages : illustrations, photographs, map. 22 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9786053333845Subject(s): Cooking, Turkish | Kitchens | Mutfak kültürü | Ethnology -- Turkey -- Thrace | Etnoloji -- Türkiye -- Trakya | Türk mutfağı | Thrace (Turkey) -- History | Trakya (Türkiye) -- TarihLOC classification: TX725.T8 | C35 2015
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode
Book Book Merkez Kütüphane
Genel Koleksiyon / Main Collection
Genel Koleksiyon TX725.T8 C35 2015 (Browse shelf) 1 1 Available 0050100

Includes bibliographical references.

Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.