Orta Anadolu ve Marmara Bölgesi iklim ve toprak şartlarında su ve azotun şeker pancarlarının verim ve kalitesine etkileri üzerine bir araştırma / M. Lütfü Yavuz.
Material type:
- text
- unmediated
- volume
- SB220.T8 Y388 1970
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane TOBB Bağışı Koleksiyonu / TOBB Gift Collection | Merkez Kütüphane | TOBB Kütüphanesi Bağış Koleksiyonu - Klasik | TOBBK SB 220 .T8 Y388 1970 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Ödünç Verilemez-Kurumiçi kullanım / Not for loan-For inhouse use | Donated by TOBB | T009329 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: TOBB Bağışı Koleksiyonu / TOBB Gift Collection, Collection: TOBB Kütüphanesi Bağış Koleksiyonu - Klasik Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
TOBBK SB 217 .İ53 1963 Endüstri bitkileri ve ıslahı / | TOBBK SB 217 .İ53 1965 v.2 Endüstri bitkileri ve ıslahı / | TOBBK SB 217 .İ53 1965 v.3 Endüstri bitkileri ve ıslahı / | TOBBK SB 220 .T8 Y388 1970 Orta Anadolu ve Marmara Bölgesi iklim ve toprak şartlarında su ve azotun şeker pancarlarının verim ve kalitesine etkileri üzerine bir araştırma / | TOBBK SB 220 .T9 G87 1972 Türkiye'de şeker pancarının vejetasyon seyri özellikleri ile iklim ve kampanya ilişkileri / | TOBBK SB 241 .K48 1963 Vegetable fibres : botany, cultivation, and utilization / | TOBBK SB 241 .Ş46 1970 Keten, kenevir, jüt, abütilon, bamya ve hibiskus bitkisel sap (BAST) lifleri üzerinde teknolojik araştırmalar / |
"Bu eser, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinin 22.5.1968 tarih ve266,5/2167 sayılı yazıları ile Şeker Enstitüsü Zirai Kimya Mütehassısı M. Lütfü Yavuz'un doktora tezi olarak kabul edilmiştir."
Includes bibliographical references.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.