Trocknungstechnik / von O. Krischer and K. Kröll.
Material type: TextLanguage: Almanca Publisher: Berlin : Springer, 1963-Edition: 2. erweiterte AuflDescription: volumes : illustrations ; 24 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- TP363 .K75 1963
Incomplete contents:
1. Bd. Die wissenschaftlichen Grundlagen der Trocknungstechnik, von O. Krischer.--Bd. 2. Trockner und Trocknungsverfahren [von] K. Kröll.
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Merkez Kütüphane TOBB Bağışı Koleksiyonu / TOBB Gift Collection | Merkez Kütüphane | TOBB Kütüphanesi Bağış Koleksiyonu - Klasik | TOBBK TP 363 .K75 1963 v.1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Ödünç Verilemez-Kurumiçi kullanım / Not for loan-For inhouse use | donated by TOBB | T005563 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: TOBB Bağışı Koleksiyonu / TOBB Gift Collection, Collection: TOBB Kütüphanesi Bağış Koleksiyonu - Klasik Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
TOBBK TP 345 .M38 1958 Gazéification et oxydation des combustibles : bases thóriques et réalisations industrielles de la conversion oxydante / | TOBBK TP 359 .L5 D86 1999 Dünyada ve Türkiye'de otogaz sektörü standartları ve uygulamaları / | TOBBK TP 363 .G64 1964 Wärmeaustauscher / | TOBBK TP 363 .K75 1963 v.1 Trocknungstechnik / | TOBBK TP 368 .G53 1998 Gıda mühendisliği kongresi : Gaziantep'98, 16-18 Eylül 1998 / | TOBBK TP 371.2 .P36 1984 Türkiye'de gıda kayıpları ve alınacak önlemler / | TOBBK TP 371.65 .A498 1976 Güneş enerjisi ve bazı yakıtlarla meyve ve sebze kurutulması / |
1. Bd. Die wissenschaftlichen Grundlagen der Trocknungstechnik, von O. Krischer.--Bd. 2. Trockner und Trocknungsverfahren [von] K. Kröll.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.