Güvenli gıda üretimi teknikleri ve HACCP sisteminin önemi : seminer, 28 Kasım 2001 İstanbul.
Material type: TextLanguage: Türkçe Series: İstanbul Ticaret Odası ; Yayın no ; 2002-9Publisher: İstanbul: İstanbul Ticaret Odası, 2002Description: 61 pages: 24 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- 9755126139
- 9789755126135
- HD9016.T82 G8 2002
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Merkez Kütüphane TOBB Bağışı Koleksiyonu / TOBB Gift Collection | Merkez Kütüphane | TOBB Kütüphanesi Bağış Koleksiyonu - Klasik | TOBBK HD 9016 .T82 G8 2002 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Ödünç Verilemez-Kurumiçi kullanım / Not for loan-For inhouse use | Donated by TOBB | T008535 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: TOBB Bağışı Koleksiyonu / TOBB Gift Collection, Collection: TOBB Kütüphanesi Bağış Koleksiyonu - Klasik Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||||||
TOBBK HD 9016 .T82 G43 Gıda sanayii özet raporu. | TOBBK HD 9016 .T82 G432 1996 Gıda sektörü. | TOBBK HD 9016 .T82 G53 2003 Gıda sanayiinde hijyen uygulamaları : seminer, 18 Haziran 2003 / | TOBBK HD 9016 .T82 G8 2002 Güvenli gıda üretimi teknikleri ve HACCP sisteminin önemi : seminer, 28 Kasım 2001 İstanbul. | TOBBK HD 9016 .T82 G86 2002 Türkiye'de gıda sanayii / | TOBBK HD 9016 .T82 H35 1984 Turkish agriculture and Community enlargement / | TOBBK HD 9016 .T82 İ27 İcraatımız : tarım sektöründe 12 altın ay : 30 Haziran 1997 - 30 Haziran 1998. |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.