Besin hazırlama ve pişirme teknikleri / Editör Prof. Dr. Nurhan Ünüsan.
Material type:
- text
- unmediated
- volume
- 9786057418319
- TX652 .B4756 2022
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX652 .B4756 2022 (Browse shelf(Opens below)) | Available | Donated by KTO Karatay Üniversitesi | 0068417 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX553.T7 A737 2006 Trace element analysis of food and diet / | TX558.F7 İ53 2004 Meyve ağacından hikâyeler / | TX637 .B63 2003 Tarihöncesinden ortaçağa kültür, sanat ve mutfak / | TX652 .B4756 2022 Besin hazırlama ve pişirme teknikleri / | TX 656 .P764 2009 Profesyonel mutfak ve ekipmanları için Avrupa direktifleri ve standartlarının uygulama rehberi / | TX681 .A47 2015 Pişirme yöntemleri / | TX721 .G474 1981 Kulinarische streifzüge durch Bayern / |
Includes bibliographical references.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.