Image from Google Jackets

Besin hazırlama ve pişirme teknikleri / Editör Prof. Dr. Nurhan Ünüsan.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Türkçe Publisher: Konya : KTO Karatay Üniversitesi Yayınları, 2022Edition: 1. BaskıDescription: 205 pages : illustrations, tables ; 24 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9786057418319
Subject(s): LOC classification:
  • TX652 .B4756 2022
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Book Book Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon TX652 .B4756 2022 (Browse shelf(Opens below)) Available Donated by KTO Karatay Üniversitesi 0068417

Includes bibliographical references.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.