I. gıda ve beslenme sempozyumu raporu : "medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt, ve süt ürünleri" / editör: Prof. Dr. Kazım Şahin.
Material type:
- text
- unmediated
- volume
- 9786052249338
- TX535 .G5337 2019
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX535 .G5337 2019 (Browse shelf(Opens below)) | Available | Donated by TOBB | 0068696 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | ||||||||
TX531.A75 2004 Gıda sektöründe kalite yönetim sistemleri ve HACCP / | TX531.A75 2004 Gıda sektöründe kalite yönetim sistemleri ve HACCP / | TX531 .G533 2022 III. Gıda ve sağlıklı beslenme sempozyumu raporu : ''Sürdürülebilir gıda politikaları ve tedarik zincirleri'' / | TX535 .G5337 2019 I. gıda ve beslenme sempozyumu raporu : "medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt, ve süt ürünleri" / | TX541 .Y48 2018 Gıda analizleri / | TX545 .B3513 2004 Food chemistry / | TX553.C28 A78 2011 Karbonhidratlar, mısır şekeri ve gıda endüstrisinde kullanımı / |
Includes bibliographical references.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.