Bilim ve mutfak / Alberto Douglas Scotti ; Resimleyen: Filippo Pietro ; Çeviri: Filiz Özdem.
Material type:
- text
- unmediated
- volume
- 9786053321774
- Scienza e cucina
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
TOBB ETÜ Koleji College Pre-1st Collection | TOBB ETÜ Koleji | College Pre-1st Collection | 500.15 SCOb 2014 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Ödünç Verilemez-Referans Kaynağı / Not For Loan-Reference | K01150 |
Browsing TOBB ETÜ Koleji shelves, Shelving location: College Pre-1st Collection, Collection: College Pre-1st Collection Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | |||||||
500 DÜMs 2020 Stem hikayeleri : sığınak / | 500 POP 2019 Popüler bilim kitapları : ilginç kutup hayvanları/ | 500.15 CHOk 2021 Kurbağalı göl / | 500.15 SCOb 2014 Bilim ve mutfak / | 500.5 MOU 2016 Küçük ve büyük sorular : Uzayda tuvaletimizi nasıl yaparız? / | 507 HUBn 2021 Benim küçük deneylerim : nasıl yaptılar / | 508 LADa 2023 Anaokulunda yaz dönemi / |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.