Image from Google Jackets

Yemek pişirme : temel metod ve uygulamaları, beslenme, yemek görgü kuralları / Leman Cılızoğlu Eryılmaz.

By: Material type: TextTextLanguage: Türkçe Publisher: Ankara : Emel Matbaacılık Sanayi, [date of publication not identified]Description: 527 pages ; 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
Subject(s): LOC classification:
  • TX725.T9 C55y
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Status Date due Barcode
Book Book Tıp Fakültesi Medikal Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection Tıp Fakültesi Medikal Kütüphane Genel Koleksiyon TX 725 .T9 C55y TıpFaK (Browse shelf(Opens below)) Ödünç Verilemez-Kurumiçi kullanım / Not for loan-For inhouse use TF01902

There are no comments on this title.

to post a comment.
Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.