Ordu mutfak kültürü / hazırlayanlar: Sevim Gürdal, Erdem Enginyurt.
Material type:
- text
- unmediated
- volume
- TX725.T8 O738 2019
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX 725 T8 O738 2019 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 0070630 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | |||||||
TX725.T8 I58 1988 İkinci Milletlerarası Yemek Kongresi : Türkiye, 3-10 Eylül 1988 = Second International Food Congress : Turkey, 3-10 September, 1988 / | TX725.T8 .I58 1993 Dördüncü Milletlerarası Yemek Kongresi, Türkiye, 3-6 Eylül 1992 = Fourth International Food Congress, Turkiye, 3-6 September, 1992 / | TX725.T8 M44 2015 Melceü't-tabbâhın : aşçıların sığınağı / | TX 725 T8 O738 2019 Ordu mutfak kültürü / | TX725.T8 S36 1993 Samples from Turkish cuisine / | TX725.T8 .S46 2015 Yöresel mutfaklar / | TX725.T8 T875 2008 Türk mutfağı / |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.