Altay toplulukları : yemek ve beslenme kültürü = Oltoy hamjamiyatları : Oziq-ovqat va ovqatlanish madaniyati / editörler İlhan Şahin, Fahri Solak, Naciye Ata Yıldız, Feridun M. Emecen, Üçler Bulduk, Saadettin Yağmur Gömeç, Güljanat K. Ercilasun, Muhammed Bilal Çelik, Aymira Taşbaş, Erhan Taşbaş.
Material type:
- text
- unmediated
- volume
- 9786052334188
- Oltoy hamjamiyatları : Oziq-ovqat va ovqatlanish madaniyati
- GT2853.A5 A48 2024
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | GT 2853 .A5 A48 2024 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | Donated by Türk Dünyası Belediyeler Birliği | 0071824 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | ||||||||
GT2773.5 D35 2007 Gaziantep evlenme adetleri / | GT2846.R66 Y4419 2011 Roma dünyasında yıkanma / | GT2846.T9 B3719 2012 Anadolu medeniyetlerinde hamam kültürü : | GT 2853 .A5 A48 2024 Altay toplulukları : yemek ve beslenme kültürü = Oltoy hamjamiyatları : Oziq-ovqat va ovqatlanish madaniyati / | GT2853.T9 I88 2021 İstanbul mutfağında ahenk ve lezzet / | GT2905 .Y85 2014 Çayın öyküsü / | GT2919.M628 H319 1998 Kahve ve kahvehaneler / |
27-30 Eylül 2022 tarihinde Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen X. Uluslararası Altay Toplulukları Sempozyumunun bildirilerinden oluşmaktadır.
Includes bibliographical references.
Texts in Turkish, Uzbek and Kyrgyz ; summaries in English.
There are no comments on this title.