Ortadoğu mutfak kültürleri / Ed. Sami Zubaida, Richard Tapper ; çev. Ülkün Tansel.
Language: Türkçe Series: Tarih Vakfı Yurt Yayınları; 104Publisher: İstanbul : Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 2003Edition: 2. bsDescription: ix, 294 p. ; 21 cmISBN:- 9753331169
- TX725.M628 O78 2003
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | TX725.M628 O78 2003 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0005115 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | ||||||||
TX725 .K33 2015 Bilinçli mutfak / | TX725.M35 A43 2014 Akdeniz ülkeleri mutfak günleri (03-06 Eylül 2014, Hatay) = Mediterranean culinary days (03-06 September 2014, Hatay). / | TX725 .M35.S48 2008 Setting similar tables around the same sea / | TX725.M628 O78 2003 Ortadoğu mutfak kültürleri / | TX725.T8 .İ38 2014 İhtimam zarafet lezzet : Çankaya Köşkü'nün mutfağı, sofraları, davetleri / | TX725.T8 Ç56 2017 Antalya mutfağı ve lezzet ustaları / | TX725.T8 İ38 2014 c.2 İhtimam zarafet lezzet : Çankaya Köşkü'nün mutfağı, sofraları, davetleri / |
Orjinal; Culinary Cultures of middle east
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.