Frascati 2002 : bilimsel ve teknolojik faaliyetlerin ölçümü : araştırma ve deneysel geliştirme taramaları için önerilen standart uygulama / OECD.
Language: Türkçe Publisher: Ankara : OECD-TÜBİTAK, 2005Description: 256 s.:btabl.; 30 cmISBN:- 9754033528
- Q180.55S7 F73 2005
Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | Q180.55S7 F73 2005 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0024976 | ||
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | Q180.55S7 F73 2005 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Available | 0012049 | ||
![]() |
Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection | Merkez Kütüphane | Genel Koleksiyon | Q180.55S7 F73 2005 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 2 | Available | 0012050 |
Browsing Merkez Kütüphane shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon / Main Collection, Collection: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
Q180.55.P7 W75 2014 Writing successful grant proposals from the top down and bottom up / | Q180.55S7 F73 2005 Frascati 2002 : bilimsel ve teknolojik faaliyetlerin ölçümü : araştırma ve deneysel geliştirme taramaları için önerilen standart uygulama / | Q180.55S7 F73 2005 Frascati 2002 : bilimsel ve teknolojik faaliyetlerin ölçümü : araştırma ve deneysel geliştirme taramaları için önerilen standart uygulama / | Q180.55S7 F73 2005 Frascati 2002 : bilimsel ve teknolojik faaliyetlerin ölçümü : araştırma ve deneysel geliştirme taramaları için önerilen standart uygulama / | Q180.55.S7 .O85 2005 Oslo kılavuzu : | Q180.55.S7 .O85 2005 Oslo kılavuzu : | Q180.55.S7 .O85 2005 Oslo kılavuzu : |
Orjinal adı :The measurement of scientific and technological activities.Frascati 2002 :proposed standart practice for survey on research and experimental development.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.