Et-terkibat fi tabhi'l-hulviyyat = (tatlı pişirme tarifleri) / hazırlayan Günay Kut.

Contributor(s): Kut, Günay, 1939-
Language: Türkçe Series: Kültür ve Turizm Bakanlığı Milli Folklor Araştırma Dairesi yayınları ; 69. Gelenek, görenek ve inançlar dizisi ; 3Publisher: [Ankara] : Kültür ve Turizm Bakanlığı Milli Folklor Araştırma Dairesi, 1986Description: XV, 44 s., 32 s. ; 24 cmSubject(s): Cookery, Turkish | Desserts -- Turkey | Tatlılar -- Türkiye | Türk mutfağıLOC classification: TX773 | .T36 1986
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode
Book Book Merkez Kütüphane
Genel Koleksiyon / Main Collection
Merkez Kütüphane
Genel Koleksiyon TX773 .T36 1986 (Browse shelf) 1 1 Available 0029105

Sayın Celil Güngör tarafından bağışlanmıştır.

There are no comments for this item.

to post a comment.
Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.