TY - GEN AU - Kavruk, Hasan TI - Malatya Mutfak ve Yemek Kültürü T2 - Kültür ve Sanat Dizisi SN - 9786054768103 AV - TX725.T9 M35 2013 PY - 2013/// CY - Malatya PB - Malatya Valiliği Yayınları KW - Türk mutfağı KW - Yemek kitapları KW - Türkiye KW - Malatya N1 - Sunuş -- Yemek ve Kültür -- Malatya Evlerinde Mutfak -- Malatya Mutfağına Genel Bir Bakış -- Malatya Mutfağında Kullanılan Ürünler -- Kış Hazırlıkları -- Öğünlerde ve Özel Günlerde Yenen Yiyecekler -- İlçelerin mutfak ve Yemek Kültürü -- Çorbalar -- Et Yemekleri -- Fırın Yemekleri -- Et, Bulgur ve Meyvelerin Buluştuğu Yemekler -- Sarma, Dolma ve Köfteler -- Sebze Yemekleri -- Pilavlar -- Salatalar -- Hamur İşleri -- Tatlılar -- İçecekler -- Reçel ve Marmelatlar -- Malatya Mutfağının Yöresel Malzemeleri -- Malatya Mutfağının Yöresel Araç ve Gereçleri -- Kaynak Kişiler -- Katkıda Bulunan Kurum ve Kuruluşlar -- Kaynakça ER -