Kuş, Ahmet, 1968-

Gaziantep-Halep mutfak kültürü ve yemekleri : benzerlikler ve farklılıklar = Culture of cuisine and food of Gaziantep and Aleppo :| similarities and differences / Culture of cuisine and food of Gaziantep and Aleppo Genel koordinatör İsmail H. Özsabuncuoğlu ; Proje yürütücüsü İlkay Pınarlı Gök ; Proje Sahibi Ergun Erçelebi ; Türkçe editörler Altınç Olcay, Şebnem Yakar, Gonca Tokuz ; Arapça editör Nur İncetahtacı ; İngilizce editörler İsmail H. Özsabuncuoğlu, İlkay Pınarlı Gök. - 223 page. : illustration; 27 cm

9789759011222


Türk mutfağı
Suriye mutfağı


Gaziantep İli (Türkiye)--Sosyal yaşam ve gelenekler
Halep (Suriye)--Sosyal yaşam ve gelenekler

TX725.T8 / G39 2009