Altay toplulukları : yemek ve beslenme kültürü = Oltoy hamjamiyatları : Oziq-ovqat va ovqatlanish madaniyati /
Oltoy hamjamiyatları : Oziq-ovqat va ovqatlanish madaniyati.
editörler İlhan Şahin, Fahri Solak, Naciye Ata Yıldız, Feridun M. Emecen, Üçler Bulduk, Saadettin Yağmur Gömeç, Güljanat K. Ercilasun, Muhammed Bilal Çelik, Aymira Taşbaş, Erhan Taşbaş.
- 762 pages : illustrations, photographs, charts, tables ; 25 cm
- Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yayınları ; No: 40 .
27-30 Eylül 2022 tarihinde Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen X. Uluslararası Altay Toplulukları Sempozyumunun bildirilerinden oluşmaktadır.
Includes bibliographical references.
Texts in Turkish, Uzbek and Kyrgyz ; summaries in English.
9786052334188
Altay halkları--Besin Altay halkları--Sosyal yaşam ve gelenekler Türkler--Sosyal yaşam ve gelenekler Türkler--Sosyal yaşam ve gelenekler--Asya, Orta Uygarlık, Türk Beslenme alışkanlıkları--Tarih