Altay toplulukları : yemek ve beslenme kültürü = Oltoy hamjamiyatları : Oziq-ovqat va ovqatlanish madaniyati / Oltoy hamjamiyatları : Oziq-ovqat va ovqatlanish madaniyati. editörler İlhan Şahin, Fahri Solak, Naciye Ata Yıldız, Feridun M. Emecen, Üçler Bulduk, Saadettin Yağmur Gömeç, Güljanat K. Ercilasun, Muhammed Bilal Çelik, Aymira Taşbaş, Erhan Taşbaş. - 762 pages : illustrations, photographs, charts, tables ; 25 cm - Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yayınları ; No: 40 .

27-30 Eylül 2022 tarihinde Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen X. Uluslararası Altay Toplulukları Sempozyumunun bildirilerinden oluşmaktadır.

Includes bibliographical references.


Texts in Turkish, Uzbek and Kyrgyz ; summaries in English.

9786052334188


Altay halkları--Besin
Altay halkları--Sosyal yaşam ve gelenekler
Türkler--Sosyal yaşam ve gelenekler
Türkler--Sosyal yaşam ve gelenekler--Asya, Orta
Uygarlık, Türk
Beslenme alışkanlıkları--Tarih

GT2853.A5 / A48 2024