000 01273cam a2200349 i 4500
999 _c150787
_d27641
001 150787
003 TR-AnTOB
005 20240122090319.0
007 ta
008 080523s1968 tu 000 0 tur d
040 _aTR-AnTOB
_beng
_erda
_cTR-AnTOB
041 1 _atur
050 _aTX819.O42
090 _aTX819.O42
099 _aTOBB INS 1968
100 1 _aViola, Publio
_eauthor
_965650
245 1 0 _aİnsan gıdasında zeytinyağının önemi /
_cPublio Viola.
264 1 _aAnkara :
_bTürkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği,
_c1968.
300 _a18 pages ;
_c24 cm
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
500 _aBu broşür, Türkiye Zeytinyağı İcra Komitesinin temennisi üzerine, Roma Milli Araştırma Komitesi Gıda Araştırmaları Merkezinde Gıda Mütehassısı Dr. Publio Viola'nın raporundan tercüme edilmiştir.
650 0 _aCooking (Olive oil)
_9144774
700 1 _aYalınkılıç, Emel
_965651
710 2 _aTürkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği
_965593
902 _aTA02442 (013971)
903 _aTOBB Yayınları Arşivi
942 _2lcc
_cBK
945 _aAY