000 | 01273cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c150787 _d27641 |
||
001 | 150787 | ||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20240122090319.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 080523s1968 tu 000 0 tur d | ||
040 |
_aTR-AnTOB _beng _erda _cTR-AnTOB |
||
041 | 1 | _atur | |
050 | _aTX819.O42 | ||
090 | _aTX819.O42 | ||
099 | _aTOBB INS 1968 | ||
100 | 1 |
_aViola, Publio _eauthor _965650 |
|
245 | 1 | 0 |
_aİnsan gıdasında zeytinyağının önemi / _cPublio Viola. |
264 | 1 |
_aAnkara : _bTürkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği, _c1968. |
|
300 |
_a18 pages ; _c24 cm |
||
336 |
_atext _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _bn _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aBu broşür, Türkiye Zeytinyağı İcra Komitesinin temennisi üzerine, Roma Milli Araştırma Komitesi Gıda Araştırmaları Merkezinde Gıda Mütehassısı Dr. Publio Viola'nın raporundan tercüme edilmiştir. | ||
650 | 0 |
_aCooking (Olive oil) _9144774 |
|
700 | 1 |
_aYalınkılıç, Emel _965651 |
|
710 | 2 |
_aTürkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği _965593 |
|
902 | _aTA02442 (013971) | ||
903 | _aTOBB Yayınları Arşivi | ||
942 |
_2lcc _cBK |
||
945 | _aAY |