000 | 01033cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c150872 _d27726 |
||
001 | 150872 | ||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20240115113108.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 080530s1966 tu 000 0 tur d | ||
040 |
_aTR-AnTOB _beng _erda _cTR-AnTOB |
||
041 | 0 | _atur | |
050 | _aHD9058.B743 | ||
090 | _aHD9058.B743 | ||
099 | _aTOBB EKMBY 1966 | ||
245 | 0 | 0 |
_aEkmeğin beslenmemizdeki yeri , fortifikasyonu ve standardizasyonu / _chaz. İbrahim Kutlutan. |
264 | 1 |
_aAnkara : _bTürkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği, _c1966. |
|
300 |
_a10 pages ; _c24 cm |
||
336 |
_atext _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _bn _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _bnc _2rdacarrier |
||
650 | 0 |
_aEkmek endüstrisi _zTürkiye _979336 |
|
700 | 1 |
_aKutlutan, İbrahim _eeditor _965691 |
|
710 | 2 |
_aTürkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği _965593 |
|
902 | _aTA02563 (013885) | ||
903 | _aTOBB Yayınları Arşivi | ||
942 |
_2lcc _cBK |