000 | 01159cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c150877 _d27729 |
||
001 | 150877 | ||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20240328090354.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 080530s1966 tu 000 0 tur d | ||
040 |
_aTR-AnTOB _beng _erda _cTR-AnTOB |
||
041 | 0 | _atur | |
050 | _aHD9058.B743 | ||
090 | _aHD9058.B743 | ||
099 | _aTOBB TURS 1966. | ||
245 | 1 | 0 |
_aTürk silahlı kuvvetlerinde ekmeğin geliştirilmesi için yapılan çalışmalar ve halk ekmeği imalinde gözönünde tutulması gereken faktörler / _chaz. İsmail Tetik. |
264 | 1 |
_aAnkara : _bTürkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği, _c1966. |
|
300 |
_a25 pages ; _c24 cm |
||
336 |
_atext _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _bn _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _bnc _2rdacarrier |
||
650 | 0 |
_aEkmek endüstrisi _zTürkiye _979336 |
|
651 | 0 |
_aTürkiye _xSilahlı kuvvetler _990888 |
|
700 | 1 |
_aTetik, İsmail _eeditor _965694 |
|
710 | 2 |
_aTürkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği _965593 |
|
902 | _aTA02597 (013889) | ||
903 | _aTOBB Yayınları Arşivi | ||
942 |
_2lcc _cBK |