000 | 00852 a2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 19116 | ||
999 |
_c19116 _d9409 |
||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20231204151017.0 | ||
008 | 041102s2002 tu tur | ||
020 | _a975333138x | ||
035 | _a19116 | ||
041 | _atur | ||
050 |
_aTX723.5.G8 _bB619 2002 |
||
090 | _aTX723.5.G8 B619 2002 | ||
100 |
_aBozis, Sula _911450 |
||
245 | 0 |
_aİstanbul lezzeti : _bİstanbullu Rumların mutfak kültürü / _cSula Bozis ; çev. Foti Benlisoy , Stefo Benlisoy ; haz. Ayşen Anadol. |
|
250 | _a2. bs. | ||
264 | 1 |
_aİstanbul : _bTarih Vakfı Yurt Yayınları, _c2002 |
|
300 |
_a96 p. ; _c24 cm. |
||
490 | 0 | _aTarih Vakfı Yurt Yayınları; 110 | |
500 | _aIncludesbibliography and index | ||
650 | 7 |
_aYunan mutfağı _2etuturkob _911451 |
|
650 |
_aAşçılık _zTürkiye _zİstanbul _911452 |
||
902 | _a0004299 | ||
942 | _cBK |