000 01393 a2200325 4500
001 200002455
111 _971637
_aUluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürü Ve Yemekleri Sempozyumu
_n(1st :
_d2009 :
_cBitlis)
999 _c200002455
_d29431
003 TR-AnTOB
005 20230623102633.0
008 101028e2009 tu 000 0
020 _a9786056150708
040 _aTR-AnTOB
041 _atur
050 1 4 _aTX725.T9
_bU51 2009
090 _aTX725.T9 U51 2009
245 0 _a1. Uluslararası Doğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu 24-26 Haziran 2009 =
_b1 st international sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region 24-26 june 2009 /
_ceditör-edited by Oktay Belli.
246 _aDoğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu.
246 _aInternational sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region.
264 1 _aBitlis :
_bBitlis Eren Üniversitesi ,
_c2009.
300 _axvi, 445 s. ;
_bres. ;
_c31 cm.
490 0 _aBitlis Eren Üniversitesi ;
_vyayın no. 1.
504 _aIncludes bibliographical references.
546 _aTurkish and English.
650 0 _aTürk mutfağı
_9102916
650 0 _aCooking, Turkish
_9102917
700 1 _aBelli, Oktay
_925791
700 1 _aBülbül, Yaşar
_981143
942 _cBK