000 | 01393 a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 200002455 | ||
111 |
_971637 _aUluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürü Ve Yemekleri Sempozyumu _n(1st : _d2009 : _cBitlis) |
||
999 |
_c200002455 _d29431 |
||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20230623102633.0 | ||
008 | 101028e2009 tu 000 0 | ||
020 | _a9786056150708 | ||
040 | _aTR-AnTOB | ||
041 | _atur | ||
050 | 1 | 4 |
_aTX725.T9 _bU51 2009 |
090 | _aTX725.T9 U51 2009 | ||
245 | 0 |
_a1. Uluslararası Doğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu 24-26 Haziran 2009 = _b1 st international sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region 24-26 june 2009 / _ceditör-edited by Oktay Belli. |
|
246 | _aDoğu Anadolu bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu. | ||
246 | _aInternational sypposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian region. | ||
264 | 1 |
_aBitlis : _bBitlis Eren Üniversitesi , _c2009. |
|
300 |
_axvi, 445 s. ; _bres. ; _c31 cm. |
||
490 | 0 |
_aBitlis Eren Üniversitesi ; _vyayın no. 1. |
|
504 | _aIncludes bibliographical references. | ||
546 | _aTurkish and English. | ||
650 | 0 |
_aTürk mutfağı _9102916 |
|
650 | 0 |
_aCooking, Turkish _9102917 |
|
700 | 1 |
_aBelli, Oktay _925791 |
|
700 | 1 |
_aBülbül, Yaşar _981143 |
|
942 | _cBK |