000 00820 a2200265 4500
001 200041292
003 TR-AnTOB
005 20240522162808.0
008 110526b tu 000 0
020 _a9786058927322
040 _aTR-AnTOB
041 _atur
050 0 0 _aTX553.C28
_bA78 2011
090 _aTX553.C28 A78 2011
100 1 _aArtık, Nevzat
_974064
245 1 0 _aKarbonhidratlar, mısır şekeri ve gıda endüstrisinde kullanımı /
_cNevzat Artık, Levent Bayındırlı, İsmail, Mert.
264 1 _aAnkara :
_bTürkiye Gıda ve İçecek Sanayii dernekleri Federasyonu,
_c2011.
300 _a104 s. ;
_c24 cm.
504 _aKaynakça s.98-104
650 0 _aFood
_xCarbohydrate content
_974067
700 1 _aMert, İsmail
_974065
700 1 _aBayındırlı, Levent
_974066
942 _cBK
_2lcc
999 _c200041292
_d36158