000 | 00820 a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 200041292 | ||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20240522162808.0 | ||
008 | 110526b tu 000 0 | ||
020 | _a9786058927322 | ||
040 | _aTR-AnTOB | ||
041 | _atur | ||
050 | 0 | 0 |
_aTX553.C28 _bA78 2011 |
090 | _aTX553.C28 A78 2011 | ||
100 | 1 |
_aArtık, Nevzat _974064 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKarbonhidratlar, mısır şekeri ve gıda endüstrisinde kullanımı / _cNevzat Artık, Levent Bayındırlı, İsmail, Mert. |
264 | 1 |
_aAnkara : _bTürkiye Gıda ve İçecek Sanayii dernekleri Federasyonu, _c2011. |
|
300 |
_a104 s. ; _c24 cm. |
||
504 | _aKaynakça s.98-104 | ||
650 | 0 |
_aFood _xCarbohydrate content _974067 |
|
700 | 1 |
_aMert, İsmail _974065 |
|
700 | 1 |
_aBayındırlı, Levent _974066 |
|
942 |
_cBK _2lcc |
||
999 |
_c200041292 _d36158 |