000 | 00952 a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c200043517 _d34512 |
||
001 | 200043517 | ||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20230908163006.0 | ||
008 | 111206s2010 tu 000 0 | ||
020 | _a9789944605823 | ||
040 |
_aTR-AnTOB _beng _cTR-AnTOB _erda |
||
041 | _atur | ||
050 |
_aTP370 _b.B56 2010 |
||
090 | _aTP370.B56 2010 | ||
100 |
_aBingöl, Gökhan _978537 |
||
245 | 0 |
_aGıda işlemede kurutma teknolojilerinin temel ilkeleri / _cGökhan Bingöl, Onur Devres. |
|
264 | 1 |
_aİstanbul: _bİstanbul Sanayi Odası, _c2010 |
|
300 |
_a96 p.; _btabl. ; _c29 cm. |
||
490 | 0 |
_aİstanbul Sanayi Odası Yayınları 2010 _v4 |
|
500 | _aKısaltılmış doktora tezi | ||
650 | 0 |
_aFood _xPreservation _978541 |
|
650 | 0 |
_aFood science _978542 |
|
700 |
_aDevres, Onur _978538 |
||
710 | 2 |
_aİstanbul Sanayi Odası _923094 |
|
710 |
_aUnited States. _bDepartment of Agriculture _978539 |
||
942 |
_cBK _2lcc |