000 | 01401 a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c200130950 _d30200 |
||
001 | 200130950 | ||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20231215101404.0 | ||
008 | 131203b tu 000 0 | ||
020 | _a9786054768103 | ||
040 |
_aTR-AnTOB _cTR-AnTOB _beng _erda |
||
041 | _atur | ||
050 |
_aTX725.T9 _bM35 2013 |
||
090 | _aTX725.T9 M35 2013 | ||
245 | 1 | 0 | _aMalatya Mutfak ve Yemek Kültürü |
264 | 1 |
_aMalatya: _bMalatya Valiliği Yayınları, _c2013 |
|
300 |
_a448 s. _c18 cm |
||
490 | 0 |
_aKültür ve Sanat Dizisi _v5 |
|
505 | _aSunuş -- Yemek ve Kültür -- Malatya Evlerinde Mutfak -- Malatya Mutfağına Genel Bir Bakış -- Malatya Mutfağında Kullanılan Ürünler -- Kış Hazırlıkları -- Öğünlerde ve Özel Günlerde Yenen Yiyecekler -- İlçelerin mutfak ve Yemek Kültürü -- Çorbalar -- Et Yemekleri -- Fırın Yemekleri -- Et, Bulgur ve Meyvelerin Buluştuğu Yemekler -- Sarma, Dolma ve Köfteler -- Sebze Yemekleri -- Pilavlar -- Salatalar -- Hamur İşleri -- Tatlılar -- İçecekler -- Reçel ve Marmelatlar -- Malatya Mutfağının Yöresel Malzemeleri -- Malatya Mutfağının Yöresel Araç ve Gereçleri -- Kaynak Kişiler -- Katkıda Bulunan Kurum ve Kuruluşlar -- Kaynakça. | ||
650 | 0 |
_aTürk mutfağı _9102916 |
|
650 | 0 |
_aYemek kitapları _zTürkiye _zMalatya _994418 |
|
700 |
_aKavruk, Hasan _986668 |
||
942 |
_cBK _2lcc |