000 01401 a2200265 4500
999 _c200130950
_d30200
001 200130950
003 TR-AnTOB
005 20231215101404.0
008 131203b tu 000 0
020 _a9786054768103
040 _aTR-AnTOB
_cTR-AnTOB
_beng
_erda
041 _atur
050 _aTX725.T9
_bM35 2013
090 _aTX725.T9 M35 2013
245 1 0 _aMalatya Mutfak ve Yemek Kültürü
264 1 _aMalatya:
_bMalatya Valiliği Yayınları,
_c2013
300 _a448 s.
_c18 cm
490 0 _aKültür ve Sanat Dizisi
_v5
505 _aSunuş -- Yemek ve Kültür -- Malatya Evlerinde Mutfak -- Malatya Mutfağına Genel Bir Bakış -- Malatya Mutfağında Kullanılan Ürünler -- Kış Hazırlıkları -- Öğünlerde ve Özel Günlerde Yenen Yiyecekler -- İlçelerin mutfak ve Yemek Kültürü -- Çorbalar -- Et Yemekleri -- Fırın Yemekleri -- Et, Bulgur ve Meyvelerin Buluştuğu Yemekler -- Sarma, Dolma ve Köfteler -- Sebze Yemekleri -- Pilavlar -- Salatalar -- Hamur İşleri -- Tatlılar -- İçecekler -- Reçel ve Marmelatlar -- Malatya Mutfağının Yöresel Malzemeleri -- Malatya Mutfağının Yöresel Araç ve Gereçleri -- Kaynak Kişiler -- Katkıda Bulunan Kurum ve Kuruluşlar -- Kaynakça.
650 0 _aTürk mutfağı
_9102916
650 0 _aYemek kitapları
_zTürkiye
_zMalatya
_994418
700 _aKavruk, Hasan
_986668
942 _cBK
_2lcc