000 01636 a2200373 4500
001 200420421
003 TR-AnTOB
005 20241007145439.0
008 160802s2009 tu 000 0
020 _a9789759011222
040 _aTR-AnTOB
_btur
_erda
_cTR-AnTOB
041 0 _atur
050 0 0 _aTX725.T8
_bG39 2009
090 _aTX725.T8 G39 2009
100 1 _aKuş, Ahmet,
_d1968-
_969450
245 1 0 _aGaziantep-Halep mutfak kültürü ve yemekleri :
_bbenzerlikler ve farklılıklar = Culture of cuisine and food of Gaziantep and Aleppo :|
_bsimilarities and differences /
_cGenel koordinatör İsmail H. Özsabuncuoğlu ; Proje yürütücüsü İlkay Pınarlı Gök ; Proje Sahibi Ergun Erçelebi ; Türkçe editörler Altınç Olcay, Şebnem Yakar, Gonca Tokuz ; Arapça editör Nur İncetahtacı ; İngilizce editörler İsmail H. Özsabuncuoğlu, İlkay Pınarlı Gök.
246 1 3 _aCulture of cuisine and food of Gaziantep and Aleppo
264 _aGaziantep;:
_bGaziantep Üniversitesi,
_c2009
300 _a223 page. :
_billustration;
_c27 cm
336 _atext
_2rdacontent
337 _aunmediated
_2rdamedia
338 _avolume
_2rdacarrier
650 0 0 _aTürk mutfağı
_9102916
650 0 7 _aSuriye mutfağı
_2etuturkob
_9101549
651 0 _aGaziantep İli (Türkiye)
_xSosyal yaşam ve gelenekler
_954644
651 0 _aHalep (Suriye)
_xSosyal yaşam ve gelenekler
_9101551
700 1 _aOlcay, Atınç
_9101543
700 1 _aYakar, Şebnem
_9101544
700 1 _aTokuz, Gonca
_9101545
700 1 _aArun, Rauf Kenan
_9101546
700 1 _aEmin, Muhammed Mustafa
_9101547
942 _cBK
_2lcc
999 _c200420421
_d41365