000 01370 a2200349 4500
999 _c200423059
_d37524
001 200423059
003 TR-AnTOB
005 20240918162016.0
008 151023s tu 000 0
020 _a9786054397396
040 _aTR-AnTOB
_btur
_erda
_cTR-AnTOB
041 0 _atur
050 0 0 _aHD9490.5.O463
_bZ39 2014
090 _aHD9490.5 .O463 Z39 2014
245 1 0 _aZeytinyağı tesislerinde işletmecilerin gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemlerina bakış açılarının değerlendirilmesi :
_bMilas İlçesi örneği /
_cFigen Çukur ; Nevin Demirbaş, Tayfun Çukur,Volkan Dayan, Ali Çağlar Uzun.
264 _aMuğla:
_bMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi,
_c2014
300 _axiii, 74 pages :
_billustrations ;
_c29 cm.
336 _atext
_2rdacontent
_btxt
337 _aunmediated
_2rdamedia
_bn
338 _avolume
_2rdacarrier
_bnc
490 0 _aMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yayınları ;
_v122
_aRektörlük Yayınları ;
_v91
500 _aIncludes bibliographical references.
650 0 0 _aZeytinyağı endüstrisi
_zTürkiye
_9128007
650 0 0 _aOlive oil industry
_zTurkey
_vCongresses
_966884
700 1 _aUzun, Çağlar Ali
_9109737
700 1 _aDayan, Volkan
_9109738
700 1 _aÇukur, Tayfun
_9109739
700 1 _aDemirtaş, Nevin
_9109740
700 1 _aÇukur, Figen
_9109741
942 _cBK
_2lcc