000 | 00916 a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 200423650 | ||
999 |
_c200423650 _d40482 |
||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20200406140136.0 | ||
008 | 160120e2015 tu 001 0 | ||
020 | _a9786053333777 | ||
040 |
_aTR-AnTOB _beng _erda |
||
041 | _atur | ||
050 | 0 |
_aTX911.3.M45 _bO94 2015 |
|
090 | _aTX911.3.M45 O94 2015 | ||
100 | 1 |
_aÖzgen, Işıl _9111652 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMenü planlama / _cIşıl Özgen. |
264 | 1 |
_aAnkara : _bBeta Basım Yayım, _c2015. |
|
300 |
_ax,116 pages : _billustrations ; _c22 cm. |
||
336 |
_atext _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _2rdacarrier |
||
500 | _aTrakya Bölgesindeki yiyecek içecek mesleki eğitim okullarında kalitenin arttırılması projesi. | ||
504 | _aIncludes index. | ||
650 | 0 |
_aBesin hizmeti yönetimi _926641 |
|
650 | 0 |
_aFood service management _92198 |
|
942 | _cBK |