000 00916 a2200301 4500
001 200423650
999 _c200423650
_d40482
003 TR-AnTOB
005 20200406140136.0
008 160120e2015 tu 001 0
020 _a9786053333777
040 _aTR-AnTOB
_beng
_erda
041 _atur
050 0 _aTX911.3.M45
_bO94 2015
090 _aTX911.3.M45 O94 2015
100 1 _aÖzgen, Işıl
_9111652
245 1 0 _aMenü planlama /
_cIşıl Özgen.
264 1 _aAnkara :
_bBeta Basım Yayım,
_c2015.
300 _ax,116 pages :
_billustrations ;
_c22 cm.
336 _atext
_2rdacontent
337 _aunmediated
_2rdamedia
338 _avolume
_2rdacarrier
500 _aTrakya Bölgesindeki yiyecek içecek mesleki eğitim okullarında kalitenin arttırılması projesi.
504 _aIncludes index.
650 0 _aBesin hizmeti yönetimi
_926641
650 0 _aFood service management
_92198
942 _cBK