000 | 00922 a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 200424028 | ||
999 |
_c200424028 _d36274 |
||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20241021160202.0 | ||
008 | 160317s tu 000 0 | ||
020 | _a9786053333784 | ||
040 |
_aTR-AnTOB _btur _erda |
||
041 | 0 | _atur | |
050 | 0 | 0 |
_aTX681 _b.A47 2015 |
090 | _aTX681 .A47 2015 | ||
100 | 1 |
_aAlsaffar, A. Aylin _9112676 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPişirme yöntemleri / _cA. Aylin Alsaffar, Z. Begüm Kalyoncu ; editör Esra Demirkoparan. |
264 |
_aAnkara: _bBeta Basım Yayım Dağıtım, _c2015. |
||
300 |
_axi,182 pages : _billustrations, tables. _c20 cm. |
||
336 |
_atext _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _2rdacarrier |
||
504 | _aIncludes bibliographical references and index. | ||
650 | 0 | 0 |
_aCooking _976948 |
700 | 1 |
_aKalyoncu, Z. Begüm _9112677 |
|
700 | 1 |
_aDemirkoparan, Esra _9112678 |
|
942 | _cBK |