000 01388 a2200409 4500
001 200424030
003 TR-AnTOB
005 20240821141710.0
008 160317s 201 tu 000 0
020 _a9786053333760
040 _aTR-AnTOB
_btur
_erda
_cTR-AnTOB
041 0 _atur
050 0 0 _aTX725
_b.K33 2015
090 _aTX725 .K33 2015
100 1 _aKabasakal, Leyla
_9112682
245 1 0 _aBilinçli mutfak /
_cLeyla Kabasakal, Nezih Yalabık, Ali Çakır, Gülay Çakır, Ahmet Tarık Ergüven, Mehmet Han Ergüven, Yavuz Tekelioğlu, Ebru Erke ; editör Ebru Erke.
264 _aAnkara:
_bBeta Basım Yayım Dağıtım,
_c2015.
300 _axviii, 164 , [3] sayfa :
_brenkli resim, şekil ;
_c24 cm.
336 _atext
_2rdacontent
337 _aunmediated
_2rdamedia
338 _avolume
_2rdacarrier
504 _aIncludes bibliographical references and index.
650 0 0 _92719
_aNutrition
650 0 7 _aGastronomi
_2etuturkob
_914779
650 0 0 _aFood habits
_991812
650 0 0 _aCooking
_976948
650 0 0 _aNature and nurture
_9112690
700 _aTekelioğlu, Yavuz
_989422
700 1 _aÇakır, Ali
_9112680
700 1 _aÇakır, Gülay
_9112681
700 1 _aYalabık, Nezih
_9112683
700 1 _aErgüven, Ahmet Tarık
_9112686
700 1 _aErgüven, Mehmet Han
_9112687
700 1 _aErke, Ebru
_9112688
942 _cBK
_2lcc
999 _c200424030
_d40795