000 02197cam a2200469 i 4500
001 200424031
003 TR-AnTOB
005 20241225094705.0
007 ta
008 170109s2015 tu ao b 001 0 mul d
020 _a9756053333791
_q(paperback)
035 _a(TR-AnTOB)200424031
040 _aBGZ
_beng
_erda
_cBGZ
_dTR-AnTOB
041 0 _atur
_aeng
050 4 _aPE1116.R47
_bG85 2015
090 _aPE1116.R47
_bG85 2015
100 1 _aGüldemir, Osman
_eauthor
_9112691
245 1 0 _aYiyecek & içecek sektörü için mesleki ingilizce =
_bvocational english for food & beverage sector /
_cyazarlar Osman Güldemir, Emrah Yıldız ; proje yürütücüsü Boğaziçi Üniversitesi ; proje ortağı Kırklareli Üniversitesi.
246 3 1 _aVocational english for food & beverage sector
250 _a1. Baskı - Ağustos 2015.
264 1 _aİstanbul :
_bBeta Basım Yayım,
_c2015.
264 3 _aAnkara :
_bErtem Basım Yayın
300 _a149 pages :
_billustrations, photographs ;
_c24 cm
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
500 _aProje adı: TRH2.2.IQVETII/P-03/487 Nolu "Trakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Artırılması" Projesi.
504 _aBIBINDX
650 7 _aİngiliz dili
_vKonuşma ve deyim kitapları (Restoran ve otel personeli için)
_2etuturkob
_9147620
650 7 _aİngiliz dili
_vDers kitapları, Yabancılar için
_2etuturkob
_917653
650 7 _aİngiliz dili
_xÇalışma ve öğretim
_2etuturkob
_917226
650 7 _aİngiliz dili
_vKendi kendine eğitim
_2etuturkob
_9147621
650 7 _aRestoranlar
_vTerminoloji
_2etuturkob
_9147626
650 7 _aBesin hizmeti
_2etuturkob
_9112697
700 1 _aYıldız, Emrah
_eauthor
_9112692
710 2 _aBoğaziçi Üniversitesi
_eproject director
_977205
710 2 _aKırklareli Üniversitesi
_eproject director
_9147629
710 2 _aTrakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Artırılması Projesi.
_eproject director
_9147630
710 2 _aEuropean Union
_efunder
_9119877
942 _2lcc
_cBK
999 _c200424031
_d40824