000 | 01073 a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 200424831 | ||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20241024152808.0 | ||
008 | 160803b tu 000 0 | ||
020 | _a9786053333845 | ||
040 |
_aTR-AnTOB _beng _erda _cTR-AnTOB |
||
041 | 0 | _atur | |
050 | 0 | 0 |
_aTX725.T8 _bC35 2015 |
090 | _aTX725.T8 C35 2015 | ||
100 | 1 |
_aÇakır, Ali _9112680 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTrakya mutfak kültürü ve yemekleri = _bThrace culinary culture / _cAli Çakır. |
264 | 1 |
_aAnkara : _bBeta Basım Yayım Dağıtım, _c2015. |
|
264 | 4 | _c©2015 | |
300 |
_aX,307 pages : _billustrations, photographs, map. _c22 cm. |
||
336 |
_atext _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _2rdacarrier |
||
504 | _aIncludes bibliographical references. | ||
650 | 0 | 0 |
_aTürk mutfağı _9102916 |
650 | 0 | 0 |
_aYemek kitapları _zTürkiye _zTrakya, Doğu _9115292 |
650 | 0 | 0 |
_aYeme alışkanlıkları _zTürkiye _zTrakya, Doğu _9115295 |
650 | 0 | 0 |
_aAşçılık _zTürkiye _zTrakya, Doğu _9115291 |
942 |
_cBK _2lcc |
||
999 |
_c200424831 _d35633 |