000 01073 a2200325 4500
001 200424831
003 TR-AnTOB
005 20241024152808.0
008 160803b tu 000 0
020 _a9786053333845
040 _aTR-AnTOB
_beng
_erda
_cTR-AnTOB
041 0 _atur
050 0 0 _aTX725.T8
_bC35 2015
090 _aTX725.T8 C35 2015
100 1 _aÇakır, Ali
_9112680
245 1 0 _aTrakya mutfak kültürü ve yemekleri =
_bThrace culinary culture /
_cAli Çakır.
264 1 _aAnkara :
_bBeta Basım Yayım Dağıtım,
_c2015.
264 4 _c©2015
300 _aX,307 pages :
_billustrations, photographs, map.
_c22 cm.
336 _atext
_2rdacontent
337 _aunmediated
_2rdamedia
338 _avolume
_2rdacarrier
504 _aIncludes bibliographical references.
650 0 0 _aTürk mutfağı
_9102916
650 0 0 _aYemek kitapları
_zTürkiye
_zTrakya, Doğu
_9115292
650 0 0 _aYeme alışkanlıkları
_zTürkiye
_zTrakya, Doğu
_9115295
650 0 0 _aAşçılık
_zTürkiye
_zTrakya, Doğu
_9115291
942 _cBK
_2lcc
999 _c200424831
_d35633