000 | 01232cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c200442310 _d60522 |
||
001 | 200442310 | ||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20230530001115.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 980615s1998 tu a 000 0 tur d | ||
040 |
_aBGZ _beng _erda _cTR-AnTOB _dTR-AnTOB |
||
041 | 0 | _atur | |
050 | 1 | 4 |
_bHD9326.T92 _aB35 1998 |
090 |
_aTOBBK HD9326.T92 _bB35 1998 |
||
245 | 0 | 0 |
_aBakkaliye sektörünün profili ve rekabet olanakları / _chazırlayanlar Prof. Dr. Ahmet Serpil, Doç. Dr. Rauf Nişel, Doç. Dr. Abdulgaffar Ağaoğlu, Y. Doç. Dr. Yonca Karapazar. |
264 | 1 |
_aİstanbul : _bİstanbul Ticaret Odası, _c1998. |
|
300 |
_a118 pages : _billustrations ; _c24 cm |
||
336 |
_atext _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aunmediated _bn _2rdamedia |
||
338 |
_avolume _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 0 |
_aİstanbul Ticaret Odası ; _vyayın no. 1998-4 |
|
500 | _a"116. yıl."--Cover. | ||
650 | 0 |
_aFood industry and trade _zTurkey _927567 |
|
650 | 7 |
_aBesin endüstrisi ve ticareti _zTürkiye _2etuturkob _944349 |
|
653 | _aGrocery trade--Turkey. | ||
700 | 1 |
_aSerpil, Ahmet. _eeditor |
|
710 | 2 |
_aİstanbul Ticaret Odası _919571 |
|
942 |
_2z _cBK |