000 01232cam a2200337 i 4500
999 _c200442310
_d60522
001 200442310
003 TR-AnTOB
005 20230530001115.0
007 ta
008 980615s1998 tu a 000 0 tur d
040 _aBGZ
_beng
_erda
_cTR-AnTOB
_dTR-AnTOB
041 0 _atur
050 1 4 _bHD9326.T92
_aB35 1998
090 _aTOBBK HD9326.T92
_bB35 1998
245 0 0 _aBakkaliye sektörünün profili ve rekabet olanakları /
_chazırlayanlar Prof. Dr. Ahmet Serpil, Doç. Dr. Rauf Nişel, Doç. Dr. Abdulgaffar Ağaoğlu, Y. Doç. Dr. Yonca Karapazar.
264 1 _aİstanbul :
_bİstanbul Ticaret Odası,
_c1998.
300 _a118 pages :
_billustrations ;
_c24 cm
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
490 0 _aİstanbul Ticaret Odası ;
_vyayın no. 1998-4
500 _a"116. yıl."--Cover.
650 0 _aFood industry and trade
_zTurkey
_927567
650 7 _aBesin endüstrisi ve ticareti
_zTürkiye
_2etuturkob
_944349
653 _aGrocery trade--Turkey.
700 1 _aSerpil, Ahmet.
_eeditor
710 2 _aİstanbul Ticaret Odası
_919571
942 _2z
_cBK