000 | 01274cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c200442574 _d60786 |
||
003 | TR-AnTOB | ||
005 | 20230215104439.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230215s1984 tu d 000 0 tur d | ||
040 |
_aTR-AnTOB _beng _erda _cTR-AnTOB |
||
041 | 0 |
_atur _beng |
|
050 | 4 |
_aS651 _b.M474 1984 |
|
090 |
_aS651 _b.M474 1984 |
||
100 | 1 |
_aMergen, Celal _eauthor _9140734 |
|
245 | 1 | 0 |
_aÇeşitli azotlu gübrelerin ve verilme zamanlarının kuru buğday ziraatinde ürün ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma / _cDr. Celal Mergen. |
264 | 1 |
_aAnkara : _bTürkiye Zirai Donatım Kurumu, _c1984. |
|
300 |
_a79 pages: _btable _c24 cm |
||
336 |
_2rdacontent _atext _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aunmediated _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _avolume _bnc |
||
490 | 0 |
_aTürkiye Zirai Donatım Kurumu Mesleki Yayınları ; _vyayın no: 34 |
|
500 | _a"Bu eser Prof. Dr. Akgün Aydeniz, Prof. Dr. Sevim Zabunoğlu ve Prof. Dr. Didar Eser'den oluşan jüri tarafından Doktora tezi olarak kabul edilmiştir." | ||
504 | _aBIB | ||
650 | 7 |
_aAzotlu gübreler _2etuturkob _9140735 |
|
650 | 7 |
_aBuğday _2etuturkob _9126103 |
|
710 | 2 |
_aTürkiye Zirai Donatım Kurumu _9139388 |
|
942 |
_2lcc _cBK |