000 01274cam a2200325 i 4500
999 _c200442574
_d60786
003 TR-AnTOB
005 20230215104439.0
007 ta
008 230215s1984 tu d 000 0 tur d
040 _aTR-AnTOB
_beng
_erda
_cTR-AnTOB
041 0 _atur
_beng
050 4 _aS651
_b.M474 1984
090 _aS651
_b.M474 1984
100 1 _aMergen, Celal
_eauthor
_9140734
245 1 0 _aÇeşitli azotlu gübrelerin ve verilme zamanlarının kuru buğday ziraatinde ürün ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma /
_cDr. Celal Mergen.
264 1 _aAnkara :
_bTürkiye Zirai Donatım Kurumu,
_c1984.
300 _a79 pages:
_btable
_c24 cm
336 _2rdacontent
_atext
_btxt
337 _2rdamedia
_aunmediated
_bn
338 _2rdacarrier
_avolume
_bnc
490 0 _aTürkiye Zirai Donatım Kurumu Mesleki Yayınları ;
_vyayın no: 34
500 _a"Bu eser Prof. Dr. Akgün Aydeniz, Prof. Dr. Sevim Zabunoğlu ve Prof. Dr. Didar Eser'den oluşan jüri tarafından Doktora tezi olarak kabul edilmiştir."
504 _aBIB
650 7 _aAzotlu gübreler
_2etuturkob
_9140735
650 7 _aBuğday
_2etuturkob
_9126103
710 2 _aTürkiye Zirai Donatım Kurumu
_9139388
942 _2lcc
_cBK