000 01214nam a2200301 i 4500
999 _c200443233
_d61445
001 200443233
003 TR-AnTOB
005 20220609153158.0
007 ta
008 021219s1989 tu m 000 1 tur dr u
035 _a(TR-AnTOB)200443233
040 _aTR-AnTOB
_beng
_erda
_cTR-AnTOB
041 0 _atur
050 _aHD9433
_b.T85 1989
090 _aTOBBK HD9433
_b.T85 1989
100 1 _aTülek, Yahya
_eauthor
_9132352
245 0 0 _aTaze sığır etlerinin bir boyutlu ısı transferi uygulanarak değişik ortam sıcaklıklarında dondurma ve çözülme zamanlarının deneysel ve matematiksel modellerle belirlenmesi /
_cYahya Tülek ; Prof. Dr. H. Yusuf Gökalp.
264 1 _aErzurum :
_bAtatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
_c1989.
300 _a67 pages ;
_c28 cm
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
502 _aTez (Yüksek Lisans) -- Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı, Erzurum, 1989.
650 7 _aSığır eti endüstrisi
_2etuturkob
_9132353
942 _2z
_cBK